seleymün aleyküm arkadaslar emailime gonderilmis olan bir davetiye uzere geldim aranıza ingiltereden katılıyorum memleketim Denizli Acipayam, arkadaşlar emeği gecenlerden ALLAH razı olsun Hayirli sohbet ve hayirli calismalar dilereim.
S.A ARKADASLAR BIR SESLI SITEDE OPERATOR OLARAK GOREVLIYIM VE ISLAMI ODAMIZDA RISALE NUR DERSLERININ SOHBETLERININ YER ALMASINI ARZU EDIYORUM LUTFEN ALLAH RIZASI ICIN BU GOREVI YAPABILECEK ABILER RICA EDIYORUM BANA ILETI GONDERSINLER COK IHTIYACIMIZ VAR! DINE VE SOHBETLERE DERSLERE COK AC OLDUGUMUZ SU GUNLERDE ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDINIZ KI SESIMIZI DUYURALIM! ALLAH RAZI OLSUN SIZLERDEN CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM! ben yurt disindan paristen sizlere katiliyorum cevaplarinizi bekliyorum Allahin izniyle!
Kevser ailesi'ne Ankara'dan selam olsun. Allah-ı Te'ala dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu sevgi dolu aileye katılmaktan son derece bahtiyar'ım, başta Alemler'in Sultanı, gönüllerimizin efendisi, karanlık yollarımızın nur'u olan Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)'e ve yakınlarına sonsuz salat-u selamlar olsun!!! O'na ne kadar salad etsek azdır. Ve siz gönül dostları; sizlere ve sevdiklerinize de Allah'ın rahmeti eksik olmasın inşallah... Gönüllerimizin birlik olması dileğiyle, Essalamu Aleykum ve Rahmatullah