Yeni Gelenler Önce Buraya
selamun aleykum....
ve aleykum selam canlar cümleten hosgelmissiniz epeydir iştirak edemiyorum sizlere ahalimiz epey artmıs teşekkür ediyorum herkese sahsım adına ilgilerinden dolayı....
selam ve muhabbetle Allah!emanetsiniz...
ve aleykum selam canlar cümleten hosgelmissiniz epeydir iştirak edemiyorum sizlere ahalimiz epey artmıs teşekkür ediyorum herkese sahsım adına ilgilerinden dolayı....
selam ve muhabbetle Allah!emanetsiniz...
кєνѕєя.σяg.єη şιяιη üуєѕι :)
[img]http://img225.imageshack.us/img225/1245/picture32tx5.png[/img]
[img]http://img225.imageshack.us/img225/1245/picture32tx5.png[/img]
- e_islamiyet
- Yeni Üye
...
selamun aleykum ben yenı uyeyımm baska bı konu actıktan sonra gordum bu bolumu e ogrencem yavas yavas
ben ebru ankarada yasıyorum ogrencı sayılırım hatta okul bıttı ev kızı sayılrım ...

selamün aleyküm kardeşlerim.can tahifesinin gül demetleri.bende aranıza yeni katıldım.daha doğrusu bugün üye oldum.üye olmadanda buradaki bilgilerden yararlanıyordum.rabbim ezeli ilmiyle bizleri ilim sahasında müesser eylesin inşallah.ben yeni başlıyorum herşeye rabbim cahillikten uzak etsin dedim.bismillahirrahmanirrahim dedim ve nefsimi eğitmeye karar verdim.burada umarım bu amacıma yardımcı olacak bilgiler ve paylaşıma ulaşırım.
allah c.c cümlemize yar ve yardımcı olsun.amin..
allah c.c cümlemize yar ve yardımcı olsun.amin..
- islamyolcusu
- Yeni Üye
selamünaleyküm
selamünaleyküm
ben antalyadan zamanamaz sitenizle bir tevafuk eseri karşılaştım ve güzel paylaşımları görünce aranıza katılmak istedim tabiki kabul edeseniz.
selam ve dua ile...
zamanamaz
Nur Şehri / Necip Fazıl Kısakürek
Şehirlerde tabanım değil yüreğim yanık:
Nur şehrine gidelim, yürü çilekeş çarık!
ben antalyadan zamanamaz sitenizle bir tevafuk eseri karşılaştım ve güzel paylaşımları görünce aranıza katılmak istedim tabiki kabul edeseniz.
selam ve dua ile...
zamanamaz
Nur Şehri / Necip Fazıl Kısakürek
Şehirlerde tabanım değil yüreğim yanık:
Nur şehrine gidelim, yürü çilekeş çarık!
En son zamanamaz tarafından Cmt May 15, 2010 10:22 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Maziden_biri
- Site Admin
- İletişim:
- Maziden_biri
- Site Admin
- İletişim:
Merhaba
Sitenize tevafuk olarak geldim. Ancak beğendim. Yüce rabbim hizmet ehli kardeşlerimden razı olsun. Kayseriden Herkese can-ı gönülden selam ve saygılarımı iletiyorum. Güzel paylaşımlarda ve güzelliklerde buluşma temennisiyle allaha emanet olunuz.
- Maziden_biri
- Site Admin
- İletişim:
DOSTLARA YENİ BİR DOST
SELAMÜN ALEYKÜM
EY CAN DOSTLAR
EY MÜMİN VE MÜMİNE KARDEŞLERİM
SİZLERE SELAM OLSUN
BEN DE MALTEPE İSTANBULDAN KATILIYORUM
DAHA YENİ ÜYE OLDUM
RABBİM HAYIRLI EYLER İNŞAALAH
EY CAN DOSTLAR